Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
15.11.2012 2745 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 15.11 – 25.11.2012
(11 zile / 9 nopti)

Ziua 1 - 15.11 - Bucuresti - Tokyo

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 pentru imbarcare cursa Air France cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Paris.
Ziua 2 - 16.11 - Tokyo
Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo, la ora 09:10; transfer la hotel Akasaka Excel Tokyu 3*, situat central (sau similar). Dupa amiaza, timp liber pentru odihna sau scurt tur pietonal cu insotitorul de grup.
Ziua 3 - 17.11 - Tokyo
Mic dejun. Tur de oras al capitalei nipone cu vizita la gradinile Palatului Imperial; continuam cu Turnul Televiziunii din Tokyo, templul Asakusa Kannon de unde se pot cumpara si suveniruri tipic japoneze din vestita Galerie Nakamise (galerie comerciala ce functioneaza dinainte de cel de-al doilea razboi mondial). La finalul turului avem timp liber pe Ginza (cea mai importanta artera comerciala a Japoniei).  Incheiem turul la ora 17:00, cu o panorama a intregului oras de pe colinele Roppongi. Cazare hotel 3*.
Ziua 4 - 18.11 - Tokyo – Nikko – Tokyo (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie de o zi la Nikko unde vom vizita templul Toshogu in care se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Tot aici vom servi si pranzul in stil japonez. Ne intoarcem in Tokyo si vom avea dupa amiaza libera pentru odihna sau vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la hotel 3* in Tokyo.
Ziua 5 - 19.11 - Tokyo – Hakone – Kyoto
Dupa micul dejun, plecam spre Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement datorita panoramei pe care o ofera asupra muntelui Fuji, a terenurilor de golf si a apelor termale. Vom face o croaziera pe lacul Ashi si vom vizita templul din Hakone. La ora 16:00 ne vom imbarca in Shinkansen – trenul japonez de mare viteza – cu destinatia Kyoto. Sosire la ora 18:10, transfer si cazare la hotel Mitsui Garden Sanjo 4* (sau similar).
Ziua 6 - 20.11 - Kyoto
Dupa micul dejun, vom face un tur de oras cu vizita la Templul Ryoanji – un templu zen, inscris in patrimoniul mondial UNESCO, si la Templul Kyomizu Dera - templul apei curate. Ziua continua cu Castelul Nijo – resedinta celui mai mare sogun, Tokugawa. Seara, cina traditionala japoneza la care va participa, pentru jumatate de ora, o Maiko adevarata. Cazare la hotel 4*.
Ziua 7 - 21.11 - Kyoto – Hiroshima – Insula Miyajima
Mic dejun. Plecam cu trenul de mare viteza spre Hiroshima, unde vom ajunge in jurul orei 12:00. Vom face un tur de oras si vom vizita Parcul si Muzeul Memorial al Pacii, care contine portrete grafice ale bombardamentului si a carui forma de U reflecta modelul acoperisului curbat al caselor din antichitatea japoneza. Traversam apoi cu ferryboat-ul in Insula Miyajima, supranumita Insula Altarelor, una dintre cele mai frumoase zone peisagistice ale Japoniei. Se viziteaza Altarul Itsukushima, celebru pentru poarta Grand Torii, care pare a fi inundata de apele refluxului. Poarta altarului ridicandu-se din mare este cel mai familiar simbol al culturii japoneze, fiind reprezentativa pentru shintoism. Seara cazare la hotel New Hiroden 3* in Hiroshima (sau similar).
Ziua 8 - 22.11 - Hiroshima – Busan
Astazi vom pleca cu trenul spre Hakata, de unde ne vom imbarca pe ferryboat pentru a intra in Coreea. Sosire in Busan, principalul port al Coreei de Sud si al doilea oras ca marime din tara. Transfer la hotel Ibis Ambassador 3* (sau similar). Cina la un restaurant local.
Ziua 9 - 23.11 - Busan – Seul
Dupa micul dejun, tur panoramic cu ghid local. Vom admira Piata internationala de peste Jagalchi, parcul Yongdusan, strada celor 40 de trepte – celebra pentru statuile reprezentand personaje celebre. Dupa tur, transfer la gara de unde vom pleca cu trenul corean de mare viteza spre Seul (calatoria va dura 3h). Sosire la Seul in cursul serii, transfer si cazare la hotel Capital 3* (sau similar). Cina traditionala coreeana intr-un restaurant local.
Ziua 10 - 24.11 - Seul
Intreaga zi este dedicata vizitarii orasului Seul, cu autocar si ghid local. Al saptelea oras ca marime din lume, Seul este un oras magic, un amestec reusit de antic si modern. Vom vizita Palatul Gyeongbook-gung, supranumit “Fericirea Stralucitoare”, un simbol al fostei familii regale coreene; Palatul Chengwadae, Piata Namdaemun, Turnul, Aleea Isadong, Templul Chogesa. Dupa tur, oprire la magazinele duty free. Cina la un restaurant local si transfer la hotel.
Ziua 11 - 25.11 - Seul – Paris – Bucuresti
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Air France cu destinatia Paris. Plecare la ora 10:15 si sosire la Paris la 14:25. Plecare spre Bucuresti la ora 18:55, sosire la 22:45.

Supliment camera single: 430 EUR / persoana

Nota!
- Grup minim 20 persoane

Orar de zbor informativ:

15.11: Bucuresti 06:50 - Paris 09:00 / 13:35– Tokyo 09:10 ( pe 16.11)
25.11: Seul 10:15 – Paris 14:25/ 18:55 – Bucuresti 22:45

Servicii incluse

- transport avion Bucuresti-Tokyo si Seul-Bucuresti cu compania Air France (schimbarea cursei la Paris)
- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Tokyo, 2 nopti in Kyoto, 1 noapte in Hiroshima, 1 noapte in Busan, 2 nopti in Seul
- 4 cine (zilele 6,8,9 si 10)
- transport cu trenul de mare viteza pe urmatoarele distante: Hakone Hikari – Kyoto, Kyoto – Hiroshima, Hiroshima – Hakata, Busan – Seul
- transport cu ferryboat-ul Hakata - Busan
- tururile si vizitele mentionate in program
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport: 490 EUR/persoana (pot suferi modificari)
- asigurarea medicala de calatorie
- asigurarea storno
- excursiile optionale
- bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew